Møt Joel Saxer – Gruppeleder VVS/RIV som har vært ingeniør hos oss siden 2015. Siden Joel kom til oss fra Aker Solutions for 7 år siden har han utmerket seg med sin evne til å se detaljer, sitt engasjement og struktur. Han er nå gruppeleder for VVS/RIV i Conturo AS.

“Rollen som gruppeleder innebærer teamledelse med daglig oppfølging og ressursallokering for avdelingen for å sikre at prosjektene oppnår riktig kvalitet iht. milepæler og budsjetter. Jeg utarbeider tilbud og bidrar med tverrfaglig salgsarbeid. Dette i tillegg til prosjektledelse og rådgivning i prosjekter”

Joel valgte å bli VVS Ingeniør ganske tilfeldig så han har ingen god historie på hvordan han havnet der han er, men forteller gjerne om hva han i nå ville sagt til en som vurderer yrket.

“Hvis det hadde vært lett å bli ingeniør så hadde alle gjort det, for det er så spennende å jobbe med. Så jeg ville tenkt; hva motiverer deg og hvorfor vil du bli ingeniør? Hva vil jeg være med på å utvikle og forbedre i verden? Først årene etter jeg var ferdig utdannet fant jeg ut at det jeg lærte på skolen var nødvendig for å få forståelse av hvordan man kan være med å utvikle og forbedre verden, et prosjekt av gangen. Dette gjør jobben som ingeniør meget interessant og motiverende hver dag.”

Joel stortrives i Conturo, og har fått anledning til å bli medeier, noe han er stolt av. Men om han selv skal trekke ut det beste med å jobbe for Conturo så er det:

“Alle prosjektene jeg har fått være del av og fått være med å påvirke. Jeg er mest stolt av at jeg har fått tillit til å ha ansvar og være delaktig i prosjektutviklingen og bedriftsutviklingen. Den aller beste dagen, hittil,  var da vi leverte siste del av arbeidsunderlaget i et av Norges største private byggeprosjekter, til rett tid, og ringte i bjella på kontoret! Samtidig er Conturo gode på det sosiale, vi har det kjempe hyggelig både i lunsjen og på sosiale samlinger”

En gang i måneden vil Conturo presentere en av våre ansatte, som vil fortelle deg om sin jobb, og hvorfor de valgte en karriere som ingeniør for å inspirere andre til å velge dette spennende yrket.

Les mer om en karriere i Conturo AS her

Les mer om Conturo AS her: